De Fincatcher 17cm is een echte magneet voor de pelagic visserij op grote snoekbaars, snoek en meerval! Met zijn volle lichaam, grote v-staart en vinnen weet hij iedere roofvis te verleiden! Te verkrijgen in verschillende kleuren, zit je favoriete kleur er niet tussen neem dan zeker contact met ons op! 


De Fincatcher 24cm is een echte magneet voor de pelagic visserij op grote snoekbaars, snoek en meerval! Met zijn volle lichaam, grote v-staart en vinnen weet hij iedere roofvis te verleiden! Te verkrijgen in verschillende kleuren, zit je favoriete kleur er niet tussen neem dan zeker contact met ons op! 


De nieuwe Slowplayer 11cm kan op dagen dat de roofvissen wat minder beweging wensen toch voor vis zorgen door zijn subtiele staart beweging! Te verkrijgen in verschillende kleuren, zit je favoriete kleur er niet tussen neem dan zeker contact met ons op! 


De nieuwe Slowplayer 8cm kan op dagen dat de roofvissen wat minder beweging wensen toch voor vis zorgen door zijn subtiele staart beweging! Ideaal voor de dropshot en kickback. Te verkrijgen in verschillende kleuren, zit je favoriete kleur er niet tussen neem dan zeker contact met ons op! 


De FinStalker 15, ideaal voor het verticalen, pelagic en meerval vissen, te verkrijgen in veel verschillende kleuren!


De FinStalker 18cm, ideaal voor het verticalen, pelagic en meerval vissen, te verkrijgen in veel verschillende kleuren!


BS-Baits

Kinrooi (België) 

bschiet@hotmail.com

BTW BE 0766508450