De Shadow Hunter heeft een iets voller lichaam en een zeer soepele staart die iets bol staat voor nog meer en mooiere beweging. Met zijn aantrekkelijke kleuren en ogen kan hier geen enkele rover aan weerstaan. De Shadow Hunter is te verkrijgen in 12cm en 9cm ideaal om te werpen en te verticalen. 


 De Rippel is een schoepstaart met een actieve staartbeweging en extra ribbels op het lichaam voor trillingen onder water. Zeer geschikt voor het werpen en verticalen! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zit je favoriete kleur er niet tussen stuur ons dan een berichtje en misschien kunnen we deze wel maken!


De alombekende Shaker van BS-Baits is er nu in een nieuw model de Shaker 2.0! Met zijn grote schoepstaart en subtiele flankbeweging maakt hij veel los onder water, een echte snoekbaarsmagneet! Te verkrijgen in verschillende kleuren, zit je favoriete kleur er niet tussen stuur ons dan een berichtje en misschien kunnen we deze wel maken!


De alombekende Shaker van BS-Baits is er nu in een nieuw model de Shaker 2.0! Met zijn grote schoepstaart en subtiele flankbeweging maakt hij veel los onder water, een echte snoekbaars en baars magneet! Te verkrijgen in verschillende kleuren, zit je favoriete kleur er niet tussen stuur ons dan een berichtje en misschien kunnen we deze wel maken!


De Rolling Sniper 17cm is ideaal snoek kunstaas, met zijn aantrekkelijke beweging van de schoepstaart en rollende actie van het lichaam is iedere snoek over te halen tot een aanbeet!