De BS- baits Tubes van 5,5cm, 7,5cm en 9cm zijn kunstaas dat wordt gebruikt bij het vissen op verschillende vissoorten. Ze zijn gemaakt van zacht plastic en hebben een cilindrische vorm met een lengte van 5,5cm, 7,5cm en 9cm.

Deze tubes zijn ontworpen om te lijken op prooivissen, zoals kreeftjes, wormen of kleine aasvisjes, en worden meestal gebruikt in combinatie met een jighead. 

Door de holle vorm van de tube kan de haak volledig worden verborgen, waardoor het kunstaas er realistisch uitziet voor de vissen. Hierdoor kunnen ze worden verleid om toe te slaan.

De kleur en het patroon van de tube kunnen variëren, afhankelijk van de watertemperatuur, helderheid van het water en het natuurlijke voedsel van de vissoort waarop je richt.

Het vissen met tubes van 5,5cm, 7,5cm en 9cm kan effectief zijn voor verschillende vissoorten zoals baars en snoekbaars. De juiste techniek en presentatie kunnen afhangen van de specifieke vissoort en de omstandigheden van het viswater.

 

👉Ideaal in combinatie met onze tubes👈

DRAGON V POINT MICRO LOODKOPPEN

€ 2,99
👉Ideaal in combinatie met onze tubes👈

DRAGON V POINT MICRO LOODKOPPEN

€ 2,99

De DRAGON V POINT MICRO JIGHEADS zijn voorzien van een Mustad carbon haak deze zijn super sterk en hebben een scherpe haakpunt.

De mooi afgewerkte Micro loodkop zorgt voor een perfecte balance en shad presentatie.
De loodkop is speciaal ontwikkeld voor de ultra licht visserij bijvoorbeeld op baars en snoekbaars.
Door de diversiteit aan haakmaten is er altijd een passende loodkop voor de kleine shad.
Om de shad op zijn plaats te houden zitten er hele kleine haakjes op de haaksteel waardoor deze goed op zijn plek blijft zitten.

De V PIONT football loodkoppen zijn verkrijgbaar in diverse gewichten en haakmaten en zijn verpakt in een zakje van 5 stuks